PERSONAALNE

Päevik, mis muudab su elu!

Meie elu kujundavad meie harjumused. Seda päevikut igapäevaselt täites muudad oma elu kardinaalselt positiivsuse poole. Uut harjumust kujundades avastad peagi ennast paradiisist!

OLE PAREM KUI EILE

Lihtne tööriist. Suurepärased tulemused!

KASUTAJATE TAGASISIDE

Ma olin inimene, kes pidas elu raskeks. “Elu ei peagi kerge olema” oli minu sagedane väljendusviis. Iga väljakutse oli selline, millele pidi vastu hakkama, ise pidin kõige vastu võitlema ja kaasas käis pidevalt pinge nagu kannaks tonnide viise kive seljas. Tänulikkuse päeviku pidamine muutis mu elu. Ma ei ärritu enam nii kergelt, näen kõike positiivses valguses ja elu tundub palju ilusam kui varem. Minu elu on teinud kannapöörde!

~ Liina Rukki, ettevõtja ja coach

“Minu suhtumine on kardinaalselt muutunud.”

“Tänulikkus on eduka eksisteerimise üks põhialuseid!”

Tänulikkus on üsna elementaarne, kuid kahjuks paljud inimesed ei teadvusta seda. Ise proovin tänulikkust igal sammul üles näidata ja minu arvates on see inimese eduka eksisteerimise üks põhialuseid!

~ Ott Kiivikas, Eesti kulturist

Mida rohkem ja sagedamini oled tänulik selle eest, mis sul juba on, seda enam saad oma ellu uusi ja positiivseid kogemusi. Seesama põhimõte kehtib nii suhete, emotsioonide ja tervise kui ka kõige muu puhul sinu elus.

~ Roland Tokko, Edu Akadeemia asutaja

“Saad oma ellu uusi ja positiivseid kogemusi.”

KÜSI LISAINFOT

E-MAIL

krispiratsioon@gmail.com

TELEFON

+372 566 54 301